Professionele rouwtherapie

Intensieve workshop 15 sept

Ben je een man die rouwt om het verlies van een dierbare en ben je op zoek naar handvatten hoe met je verlies om te gaan? Heb je interesse in Rouwe Bolsters, maar lijkt het jaartraject je nog nét een brug te ver? Of ben je gewoon geïnteresseerd in het thema en wil je leren hoe mannen anders rouwen dan vrouwen?

Dan is deze intensieve dagworkshop misschien wel iets voor jou.

Lees meer

Proeven van 'Rouwe Bolsters'

Als mannen hebben we niet geleerd hoe om te gaan met verlies. Het geeft ons een gevoel van machteloosheid.

De dagworkshop ‘Rouwe Bolsters’ is een teaser voor het jaartraject ‘Rouwe Bolsters’, maar kan ook los daarvan gevolgd worden. Voor alle mannen die wil leren hoe rouwen (bij mannen) werkt.

Lees meer

Praktisch

Programma 15 September

Prijs dagworkshop

€ 149*

(*) Dit is de dagprijs voor de workshop van 15 september. Koffie, thee en soep zijn inbegrepen. Ook sauna is inbegrepen/ Lunch en avondeten(potluck) mee te brengen. De workshop maakt geen deel uit van het jaartraject en kan los ervan geboekt worden.

Deze inleefdag iets voor jou ?

Schrijf je in met bijgaand formulier of stuur een mailtje. Heb je interesse in het jaartraject Rouwe Bolsters? Geef even aan via het contactformulier of je op de hoogte wil worden gebracht wanneer een nieuwe reeks start. Vertel ook kort wat over jezelf en wie je verloor. Heb je specifieke vragen, laat het me weten.