Troostaanbod

Via de knop hieronder ga je naar de ledentoegang van troostaanbod. Houd het gekregen paswoord bij de hand, dit dien je eerst in te vullen. Veel leesplezier!

De tien modules van Rouwatelier

Via de knop hieronder ga je naar de ledentoegang van rouwatelier. Houd het gekregen paswoord bij de hand, dit dien je eerst in te vullen. Veel leesplezier!

’f2F, de e-gids.

Via de knop hieronder ga je naar de ledentoegang van f2F e-gids. Houd het gekregen paswoord bij de hand, dit dien je eerst in te vullen. Veel leesplezier!

Seizoen van troost

gratis troostaanbod

Vanaf 1 oktober staat de gemeente Schoten dit najaar  (tot eind januari) stil bij verdriet, rouwen en troost tijdens het seizoen van Troost. (*) Naar aanleiding daarvan deelde Plan b op 4 oktober in Info Schoten enkele rouwtips. Maak in dit seizoen van troost gebruik van het gratis kennismakingsaanbod van Plan b om het online leerplatform Rouwatelier te leren kennen. Het troostaanbod bestaat uit een gratis proevertje van een stukje Rouwatelier en éénmalig gratis deelname aan een live webinar. Aanbod is geldig de eerste drie weken van oktober.

(*) We zoeken mekaar op om hierover te praten of om te luisteren hoe anderen dit beleven. We gaan daarbij ook moeilijkere onderwerpen zoals suïcide niet uit de weg. En we bieden hopelijk ook wat troost in een mooi concert of een moment van stilstaan. Onder meer met film, theater, concerten, lezingen, wandelingen…Het seizoen van troost is géén initiatief van -maar wordt wel mede ondersteund door- Plan b. Meer info over het seizoen van troost op de website van de gemeente Schoten.